Hedef - Yöntem

Liv Koleji olarak güçlü ve dinamik kadromuzla öğrenci odaklı, 21. yy becerilerini benimseyen, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını anlayıp kendilerini keşfetmelerine olanak sağlayan bir eğitim yaklaşımı sunuyoruz.

Bu hedefler ışığında dünyadaki farklı eğitim modellerini inceleyerek  İstinye Üniversitesinin akademik birikimiyle birlikte ülkemizin seçkin eğitimcilerinden oluşan Akademik Danışma Kurulumuzun gözetiminde eğitim modelimizi tasarladık.

Hedefimiz; öğrencilerimizin ilgi, merak ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek ortamlar yaratarak, kendi sorumluluğunu alabileceği, geleceğe yönelik öngörü üreterek çözüm önerileri sunabileceği, kurduğu hayalleri akılcı kararlarla birleştirerek uygulamaya geçirebileceği, en önemlisi kendini gerçekleştirerek mutlu olabileceği ortamların içinde olmalarını sağlamaktır.