Manifesto

Liv Koleji olarak bireylerin değerli olduğu bir dünyada her şeyin mümkün olabileceğine inanıyoruz.
Bireysel mutluluğun, toplumsal kalkınmanın, sürdürülebilir barışın, sağlıklı çevrenin, demokrasi kültürünün temelinde nitelikli eğitimle yetişmiş bireylerin yer aldığına olan inancımızla öğrencilerimizi yüksek ideallerine ulaşacak vasıflarla donatarak yetiştiriyoruz.
Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımızla el ele vererek ideal okul iklimini oluşturuyoruz. Çünkü biz en iyiye ancak birlikte yürüyerek ulaşabileceğimizi biliyoruz.
Liv Kolejinin her bir öğrencisi büyük bir değerdir; kendisi, ailesi, toplumu ve nihayetinde dünya için değer üretmek onun hedefidir. Bu hedefe yürüyen tüm öğrencilerimiz, geleceğin teminatıdır.