F.U.L.L. English

F.U.L.L. (Focused Ultimate Language Learning) English

Okuma, yazma, konuşma ve dinleme alanlarında İngilizce yeterliliğine sahip olmak dünya vatandaşı olmanın ön koşullarından biridir. Liv Kolejinde öğrenciler Liv F.U.L.L. English ile  kendini sözlü ve yazılı olarak ifade edebilen, dil çeşitliliğinin farkında olan, duyarlı, açık fikirli bireyler olarak yetişir.

Liv F.U.L.L. modeli CLIL odaklı eğitim anlayışı ile her sınıf düzeyinde müfredatla ilişkilendirilmiştir. Dijital kaynaklar, kütüphane çalışmaları, yazma merkezleri, JMUN, drama, Destination-Imagination, Erasmus projeleri, İstinye Üniversitesi projeleri gibi pek çok kaynak ve faaliyetle desteklenmektedir.

Öğrencilerimizin İngilizce seviyelerinin objektif, uluslararası ölçeklerle belirlenmesi amacıyla Cambridge Üniversitesi Sınavları, ETS- TOEFL Primary, Junior, Trinity yeterlilikleri ölçülmektedir. Her yıl yapılan sonuç belirleme sınavlarına ek olarak yıl içerisinde Liv PROGRESS ASSESMENT (LivPA) ile süreç izleme sınavları yapılmaktadır.