Yönetim Ekibi

Muharrem Usta
Kurucu
Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1992 yılında kulak burun boğaz uzmanı oldu. 1993 yılında hastane yöneticiliği alanına yöneldi ve Türkiye'nin en büyük hastaneler zinciri Medical Park'ın temellerini attı. Muharrem Usta, 1993 yılında ilk hastanesini İstanbul’un Fatih ilçesinde, Medical Park adı altında kurdu. Zamanla Sultangazi ve Bursa gibi yerlerde de yeni şubeler açarak büyüdü. Medical Park Hastaneler Grubu ve Liv Hospital Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttü. Bugün Medical Park Hastaneler Grubu; 19 hastane, 2 tıp merkezi, 2 hastane kompleksi ve 16000’i aşkın çalışanıyla Türkiye’nin tüm bölgelerinde hizmet vermektedir.

Devrim Karaaslanlı
CEO
Liv Koleji CEO’su Devrim Karaaslanlı, Michigan State Üniversitesinden Ekonomi ve İstatistik alanlarında yüksek lisans derecesi alarak profesyonel iş hayatına Amerikan Merkez Bankasında başladı. 2001-2005 yılları arasında bu bankanın Kansas City ve Boston birimlerinde ekonomist olarak görev yaptı. Türkiye’ye döndükten sonra, Vodafone Türkiye Finans Bölümünde yöneticilik görevlerinde bulundu. Mastercard Türkiye'de CFO olarak çalışan Devrim Karaaslanlı, 2011-2018 yılları arasında da köklü 2 büyük zincir okullarında CEO olarak görev almıştır.

Önem Oğuz
Genel Müdür
Önem Oğuz, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden 1990 yılında mezun olduktan sonra eğitim sektöründeki kariyerine özel bir okulda PDR Uzmanı olarak başladı. Önem Oğuz 26 yıllık kariyeri boyunca Türkiye'nin prestijli özel okullarında müdür yardımcılığı, müdürlük ve kurucu müdürlük gibi akademik ve idari görevlerde bulundu. Evli ve 1 çocuk annesi olan Önem Oğuz, Liv Koleji Çekmeköy Kurucu Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.