İletişim Formu

Liv Koleji ile ilgili her türlü konuda bilgi almak ve avantajlı kayıt fırsatlarından yararlanmak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Yetkililerimiz size en kısa sürede geri dönüş yapacaktır.

Velinin

NEDEN LİV KOLEJİ?

MLP CARE İŞ BİRLİĞİ

Liv Koleji, bünyesinde Liv Hospital, Medical Park, VM Medical Park Hastanelerinin yer aldığı Türkiye'nin önde gelen sağlık grubu MLP Care'in gücünü ve İstinye Üniversitesi'nin eğitim alanındaki desteğini alarak kuruldu.

ÖZGÜN EĞİTİM MODELLERİ

Ulusal ve uluslararası eğitimci ve akademisyenlerden oluşan danışma kurulu desteğiyle hazırlanan Liv Koleji özgün eğitim modelleri kendisini keşfedebilen, becerilerini kullanmada lider konumunda olan, ilgili ve meraklı, soru sorma becerisine sahip ve araştırmacı yeni nesiller yetiştirmeyi hedefler.

LivF.U.L.L. İNGİLİZCE EDİNİM ODAKLI EĞİTİM

21. yüzyıl bireyi olarak LiV Koleji öğrencilerinin okuma, yazma ve anlama alanlarında İngilizce yeterliliğine sahip olmaları günümüz dünya vatandaşı olabilmeleri için olmazsa olmaz hedefimizdir. Öğrencilerimiz okul öncesinden itibaren sunduğumuz LivF.U.L.L. modeli ile İngilizceyi sadece öğrenmez, içselleştirerek edinir.

KAMPÜS OLANAKLARI

Liv Koleji Çekmeköy Kampüsü özel mimarisi, yeşil alanları, spor alanları, teknolojik altyapısı, laboratuvarları, etkinlik alanları ve fiziki donanımıyla öğrenci ve öğretmenlerine ayrıcalıklı bir dünya sunuyor.

GÜÇLÜ EĞİTİM KADROSU

İstinye Üniversitesi desteği, ulusal ve uluslararası akademik danışma kurulunun çalışmalarıyla eğitim modelleri oluşturulan Liv Koleji öğrenci ve çalışanlarına 21. Yüzyıl standartlarında bir yaşam ve öğrenme ortamı sunma, Türkiye’de ve dünyada ilham veren örnek bir eğitim kurumu olma vizyonuyla yola çıktı.