Kulüpler

Ortaokul eğitiminde yapılan kulüp çalışmalarında öğrencilerin çok yönlü gelişimine destek verilmesi, yetenek ve ilgi alanına uygun çalışmalar yapması, kulüp faaliyetlerini içselleştirerek elde ettiği birikimini hayat boyu sürecek bir kazanıma çevirmesi hedeflenir.

5. Sınıf Atletizm, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Futbol, Modern Dans, Sanat Atölyesi, Destination Imagination, İngilizce Drama, Cooking, Gitar, Keman, Yan Flüt, Living Science, Tiyatro Kulübü, Hayal Atölyesi, Bilişim Kulübü, Matematik Kulübü.
6. Sınıf Atletizm, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Futbol, Modern Dans, Sanat Atölyesi, Destination Imagination, JMUN, İngilizce Drama, Cooking, Gitar, Keman, Yan Flüt, Living Science, Tiyatro Kulübü, Hayal Atölyesi, Bilişim Kulübü, Matematik Kulübü.
7. Sınıf Atletizm, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Futbol, Modern Dans, Moda Tasarım, Destination Imagination, JMUN, İngilizce Drama, Gitar, Keman, Yan Flüt, Living Science, Tiyatro Kulübü.
8. Sınıf