Math and Mind

Matematiğin gücüne ve ayırt edici özelliğine inanıyor, uyguladığımız eğitim modeli ile matematiği tüm öğrenciler için öğrenilebilir hâle getiriyoruz.

Sayı kümelerinin özellikleri, işlem yapma becerisi, temel geometrik kavramlar, kombinatörlük, kriptoloji, sayı oyunları, düzenlenen uluslararası matematik yarışma sorularının incelenmesi gibi alanlarda çalışarak öğrencilerimizin analitik, stratejik ve uzamsal düşünme becerilerini hayal güçlerini, problem çözme becerilerini geliştirmek ve problem çözme yöntem ve teknikleri geliştirebilmek için aktif çalışma ortamları ve eğitim süreçleri planlıyoruz.

Çalışmalar sırasında öğrenciler, keyifli vakit geçirmenin yanı sıra üst düzey düşünme becerilerini kullanarak yetenekli oldukları alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı bulur. Aynı zamanda ortaokulda, çalıştıkları alanlarda düzenlenen ulusal ve uluslararası yarışmalara katılır.