Sosyal Sorumluluk

Liv Koleji olarak topluma değer katacak bireyler yetiştirme misyonu ile hareket ediyoruz. Türkiye’yi geleceğe başarıyla taşıyacak nesiller yetiştirmek için eğitimin dönüştürücü gücüne inanıyor,  kendi eğitim modellerimizi geliştirerek eğitim sistemine katkıda bulunuyoruz.

Sosyal Sorumluluk bilinciyle öğrencilerimizi yetiştirirken onlara örnek olacak projeleri hayata geçirmeyi ilke edindik. Liv Koleji olarak çalışanlarımızı, velilerimizi ve öğrencilerimizi sosyal sorumluluk projelerimizle bir araya getirerek ortak değer üretmelerini sağlıyor, paylaşma, tasarruf etme, çevre koruma, insan hakları gibi alanlarda ülkemizin ve dünyanın önde gelen sivil toplum kurumlarıyla ortak projeler içinde yer almayı hedefliyoruz.