Okul Müdürünün Mesajı

Liv Koleji Önem OğuzDeğerli veliler, sevgili öğrenciler,

Atatürk’ün “Benim manevi mirasım ilim ve akıldır... Benden sonra beni izlemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve ilimin kılavuzluğunu kabul ederlerse manevi mirasçılarım olurlar” sözünden yola çıkarak, ülkemize ve insanlığa yapılacak en büyük katkının bilimin ışığında, nitelikli eğitimle nitelikli nesiller yetiştirmek olduğuna içtenlikle inanan bir eğitimci olarak görevimi büyük bir titizlik ve gururla yürütmekteyim.

Kurucu okul müdürü olarak görev aldığım Liv Koleji’nde, 20 yılı aşan bilgi ve deneyimimi “nitelikli eğitimde mükemmellik” hedefimizle örtüştürerek öğrenci, çalışan ve velilerimiz için ayrıcalıklı bir eğitim ekosistemi kurmak için buradayım. Liv Koleji olarak, Türkiye’de ve dünyada lider ve vizyoner öğrenciler yetiştirmek için kapılarımızı açıyoruz. Öğrencilerimizin düşünsel, fiziksel, sosyal ve kültürel düzeyde nitelikli gelişimlerini sağlamak, onlara 21. yüzyıl standartlarında bir yaşam ve öğrenme ortamı sunmak, potansiyellerini doğru bir şekilde değerlendirmek için çalışacağız.

Bir eğitim kurumunun en büyük değeri eğitimcileridir. Yüksek hedeflerimize ancak deneyimli bir kadro ile ulaşabiliriz. Bu görüşten yola çıkarak oluşturduğumuz, her biri alanında tecrübeli ve donanımlı eğitim kadromuzla hedeflerimize güvenle yürüyeceğimize inanıyorum.

Bir başka önemli değerimiz ise arkamızda varlığını her zaman hissettiğimiz, köklü kurum kültürü ile bize destek olan MLP Care Group ve İstinye Üniversitesidir. Bilime olan tam inancımız, köklü kurum kültürümüz ve üniversitemizden aldığımız destek ile öğrencilerimize, velilerimize ve çalışanlarımıza  sürdürülebilir nitelikli eğitim ortamı sunuyoruz.

Akademik başarı ve yaşam becerileri başarısını dengeli bir şekilde öğrencilerimize sunmak eğitim felsefemizin temelini oluşturuyor. Bunu başarmak için kendi özgün eğitim modellerimizi oluşturduk. Güncellenerek, bilimin ve güncel gelişmelerin ışığında yenilenerek gelişecek olan eğitim modellerimiz Liv Kolejinin temel ayrıcalıklarındandır.

Liv Koleji akademik anlamda güçlü, yabancı dili en iyi şekilde kullanan, özgüveni yüksek, bilimsel düşünen, yaşadığı ortama değer katan, bütüne faydalı bireyler yetiştirmek üzere 2018-2019 öğretim yılında anaokulu, İlkokulu ve ortaokuluyla Çekmeköy kampüsümüzde öğrencileriyle buluşuyor. Kısa sürede ülkemizin öncü eğitim kurumları arasında yerimizi almak için hazırız.

Eğitimde Liv dönemi başlıyor. Bu dönemin ülkemizde eğitime yeni bir güç katacağına inanıyor, geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızı en iyi niteliklerle donatarak hayata hazırlamak üzere yola çıkıyoruz.