Yönetim Ekibi

Muharrem Usta
Kurucu

Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1992 yılında Kulak Burun Boğaz uzmanı oldu. 1993 yılında hastane yöneticiliği alanına yöneldi. 1993 yılında Türkiye'nin en büyük hastaneler zinciri Medical Park'ın temellerini attı. Muharrem Usta, 1993 yılında İlk hastanesini İstanbul-Fatih’te Medical Park adı altında kurdu. Zamanla Sultangazi ve Bursa gibi yerlerde de yeni şubeler açarak büyüdü. Medical Park Hastaneler Grubu ve Liv Hospital Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttü. Bugün Medical Park Hastaneler Grubu; 19 Hastane, 2 Tıp Merkezi ve 2 Hastane Kompleksi ile toplam 29 hastanesi, 16000’i aşkın çalışanıyla Türkiye’nin tüm bölgelerinde hizmet vermektedir.

Devrim Karaaslanlı
CEO

Liv Koleji CEO’su Devrim Karaaslanlı, Michigan State Universitesi’nden Ekonomi ve İstatistik alanlarında Yüksek Lisans derecesi alarak profesyonel iş hayatına Amerikan Merkez Bankası’nda başladı. 2001-2005 yılları arasında bu bankanın Kansas City ve Boston birimlerinde Ekonomist olarak görev yaptı. Türkiye’ye döndükten sonra, Vodafone Türkiye Finans bölümünde yöneticilik görevlerinde bulundu. Provus Bilişim A.Ş’de CFO olarak çalışan Karaaslanlı, 2012-2017 yılları arasında da Bahçeşehir Koleji’nde CEO olarak görev almıştır.

Önem Oğuz
Çekmeköy Kurucu Okul Müdürü

Önem Oğuz, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden 1990 yılından mezun olduktan sonra eğitim sektöründeki kariyerine özel bir okulda PDR Uzmanı olarak başladı. Önem Oğuz 20 yılı aşan kariyeri boyunca Türkiye'nin prestijli özel okullarında akademik ve idari görevlerde bulundu. Çeşitli özel okullarda Müdür Yardımcılığı, Müdürlük ve Kurucu Müdürlük görevlerinde bulundu. Evli ve 1 çocuk annesi olan Önem Oğuz, Liv Koleji Çekmeköy Kurucu Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.