Eğitim ve Bilişim Teknolojileri

Öğrencilerimizin hızla değişen dünyaya ve gelişen teknolojilere katkı sağlamaları amacıyla "Eğitim Teknolojileri" alanında yapılan tüm değişimleri uzman kadromuz ile değerlendirerek en güncel sistemleri eğitim programımıza entegre ediyoruz. Akademik derslerimizin içerisinde yer alan Eğitim Teknolojileri  araçlarımız sayesinde öğrenme-öğretme ortamlarını etkili bir şekilde tasarlıyor, öğrenmenin kalitesini ve kalıcılığını arttırıyoruz.

Eğitim ve Bilişim Teknolojileri alanında sunduğumuz hizmetlerle öğrencilerimize sınırsız, kesintisiz eğitim imkanı veriyor, geleneksel eğitimin yanı sıra öğrencilerimize ders içeriklerine her an, her yerde erişim imkanı da sunuyoruz.

Öğrencilerimizin; bilişsel, duyuşsal ve sosyal becerilerini güçlendirmeyi, onlara öğrenmeyi öğretmeyi en etkin yöntemlerle aktarmayı amaçlamaktayız.